EK Kledingreparatie is gespecialiseerd in kleding maken

Al jaren staat EK Kledingreparatie in Amersfoort en Nijkerk bekend als een betrouwbare, bedreven en bekwame kleermaker. Wilt u uw kleding laten maken? Hier kunt u terecht voor professionele kledingreparaties. Op ambachtelijke wijze in combinatie met de nieuwste technieken om kleding te maken, voert EK kledingreparatie alle werkzaamheden tot in detail uit. EK Kledingreparatie is al jaren lang actief als kleermaker in Amersfoort, zo hebben wij menig klant kunnen voorzien van de mooiste oplossingen met betrekking tot kleding maken. Inmiddels hebben wij hierdoor een groot en vooral tevreden klantenbestand dat ons altijd weer weet te vinden als het gaat om kledingreparaties.

Kleding maken

Verschillende soorten kleding maken

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van kleding maken met verschillende soorten stoffen. Zo kan EK Kledingreparatie katoenen, leren, suède en bonte kleding maken. EK Kledingreparatie heeft een passie voor het herstellen van uw favoriete kledingstukken. Kom daarom ook eens bij ons langs als u denkt dat een stuk onherstelbaar is. Wij vinden bijna altijd wel een manier om uw favoriete kleding te maken.

Kom eens bij ons langs

Veel mensen hebben wel een oud kledingstuk in de kast liggen dat een opfrisser kan gebruiken. Omdat het kledingstuk nog van deze tijd is, wilt u het graag weer eens aan. Wij willen graag uw kleding maken zodat u hier weer van kunt genieten! Wilt u ook een kledingreparatie van EK Kledingreparatie? Kom dan eens langs in onze winkel in Amersfoort aan het Neptunusplein 38, of neem contact op via info@ekkledingreparatie.nl

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.