Uw kledingreparatie in Amersfoort in een handomdraai geregeld

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met het maken van kleding, kunnen wij uw kledingreparatie in Amersfoort in een handomdraai uitvoeren. EK Kledingreparatie staat in Amersfoort en Nijkerk bekend als betrouwbare kleermaker en wij doen die titel graag eer aan. Heeft u behoefte aan een kledingreparatie of kan uw kleding wel een opfrisser gebruiken? Dan is EK Kledingreparatie in Amersfoort u graag van dienst.

Kledingreparatie Amersfoort

Ook suède, leer en bont

Inmiddels heeft EK Kledingreparatie al talloze kledingstukken voorbij zien komen, deze hebben wij kunnen repareren en de eigenaar tevreden kunnen stellen. Zodoende hebben wij ook steeds meer geleerd over verschillende stoffen en kunnen wij ook suède, leer en bont repareren.

Een vast en tevreden klantenbestand

Kleding is voor veel mensen een belangrijk item. Er zitten stukken bij die bijvoorbeeld veel geld gekost hebben, of een emotionele waarde hebben. Het is erg vervelend als zo’n kledingstuk kapot gaat. Vanuit onze gedrevenheid voeren wij daarom graag een kledingreparatie in Amersfoort voor u uit. Ook wanneer u denkt dat uw kleding niet meer te maken is, werpen wij er graag nog een blik op. U weet het maar nooit! Wij hebben door de jaren heen een tevreden klantenbestand opgebouwd, die elk met hun favoriete kledingstukken gerepareerd en wel weer naar huis zijn gegaan.

Mogelijkheden van kledingreparatie in Amersfoort

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van EK Kledingreparatie in Amersfoort? Schroom dan niet eens contact met ons op te nemen! Dit kunt u telefonisch doen via 033 – 472 61 30, per mail via info@ekkledingreparaties.nl of via het contactformulier op onze website. Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.